May 30 2017 0Comment

VISITEM EL BARCELONA BUILDING CONSTRUMAT

Logo ConstrumatEls dies 23, 24, 25 i 26 s’ha dut a terme el Barcelona Building Construmat. Aquesta fira és una gran oportunitat pel sector ja que suposa un punt de trobada entre els diferents agents i permet donar a conèixer nous materials, productes i procediments que seran claus en el futur de la construcció.

Sempre hem cregut que és necessari estar al dia de les novetats per poder oferir el millor servei i la millor qualitat, per aquest motiu el dimecres 24 vam decidir visitar el saló. Va ser una jornada molt profitosa on vam poder veure in situ moltes novetats, com per exemple les impressions en 3D, materials per millorar les nostres construccions, com els blocs de ceràmiques rectificats, o nous tipus d’instal·lacions, com les unitats de ventilació de major eficiència energètica, entre d’altres.

Aquí deixem una petita mostra de les fotos que vam fer.

Construmat 1 Construmat 2 Construmat 3 Construmat 4 Construmat 5 Construmat 6 Construmat 7 Construmat 8 Construmat 9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volem destacar la presència que té actualment el modelatge d’informació de construcció (BIM) i el concepte de construcció Passivhaus. Queda clar que tots dos es configuren com  les claus de futur del sector. Des de Llorens Construccions en som conscients i per això ens estem informant sobre el procés de generació i gestió de dades, i ja comptem amb la formació necessària per a  poder controlar la qualitat de les nostres obres per arribar a edificis de molt baix consum energètic (nZEB).

Write a Reply or Comment