LLORENS CONSTRUCCIONS

L’empresa Llorens Construccions es dedica al sector de la construcció i rehabilitació d’edificis des de l’any 1977. Durant el curs d’aquest temps hem anat creixent i ens hem involucrat en nous sectors, com l’obra pública. Tot i així, sempre hem mantingut l’essència que caracteritza la nostra empresa familiar: oferir un tracte totalment personalitzat a tots els nostres client, des de les obres més petites fins a les més grans. Per a nosaltres és molt important fer un seguiment exhaustiu de tots els nostres treballs, fins i tot un cop acabats.

Comptem amb personal totalment qualificat i amb maquinària pràcticament a l’abast de qualsevol situació. Tenim una infraestructura adient per atendre qualsevol tipus d’incidència les 24 hores del dia 365 dies de l’any.

LA NOSTRA PASSIÓ

La nostra passió pel treball ben fet ens ha portat a ampliar coneixements en l’àrea del consum energètic. Així és com vam descobrir una nova forma d’entendre la construcció: l’estàndard Passivhaus. Per aquest motiu, estem certificats pel Passivhaus Institute en l’especialitat Building Envelope & Services.

Amb el recolzament d’Energihaus, la primera empresa espanyola homologada per certificar edificis segons estàndard Passivhaus, podem controlar la qualitat de les nostres obres per arribar a edificis de molt baix consum energètic (NZEB).

SERVEIS INTEGRALS

EXPERIÈNCIA

L’empresa es dedica al sector de la construcció i rehabilitació d’edificis des de l’any 1977. Aquests més de 40 anys d’experiència garanteixen el saber fer de la nostra feina i ens animen a seguir pel bon camí iniciat fa tants anys.

 

GARANTIA D’OBRA

Totes les obres que elabora l’empresa compten amb les màximes garanties de seguretat i qualitat. Utilitzem els millors materials i treballem amb marques de prestigi i reconegudes en el sector.

GARANTIA POST-SERVEI

Un cop finalitzada una obra oferim un servei de manteniment davant de qualsevol imprevist, donant una solució el més ràpid i eficaç possible.

MAQUINÀRIA MULTIDISCIPLINÀRIA

Disposem de maquinària multidisciplinària i eines que ens permeten realitzar tot tipus de treballs amb una qualitat màxima. Comptem amb una flota de vehicles i màquines que compleixen totes les garanties tècniques,

TRACTE PERSONALITZAT

El nostre principal objectiu és que els clients estiguin satisfets amb el resultat de la nostra feina i és per això que en tot moment prioritzem escoltar les seves opinions i suggeriments, a la vegada que oferim el nostre coneixement per assessorar-los i donar-los solucions davant qualsevol qüestió.

PERSONAL QUALIFICAT

Tots els nostres treballadors tenen experiència en el món de la construcció i coneixements específics en cada camp segons la seva especialitat. També oferim una formació continuada als nostres professionals en noves tècniques constructives i d’estalvi energètic.