Rehabilitació tradicional & EnerPhit

Oferim un servei de rehabilitació professional, especialitzat i orientat a tot tipus d’habitatges, des de la restauració de façanes a la impermeabilització de cobertes, donant un cobertura complerta. A la nostra dilatada experiència en aquest camp, hem sumat l’especialització EnerPhit: la rehabilitació arquitectònica més eficient que aplica els criteris de l’estàndard Passivhaus.

Obra Nova Tradicional

Durant els més de 40 anys al sector, hem portat a terme la construcció d’habitatges de tots els tipus (unifamiliars, plurifamiliars,…). La nostra dilatada experiència és garantia de qualitat i compromís amb el resultat.

 

 

Obra Nova Passivhaus

Estem certificats en l’estàndard Passivhaus. Podem construir la seva vivenda amb la màxima eficiència, estalvi i sobretot, confort.

 

Treballs en comunitats de propietaris

Gràcies al nostre equip multidisciplinar podem dur a terme qualsevol tipus de feina relacionada amb les comunitats de propietaris: petites reparacions, rehabilitacions de façanes, impermeabilitzacions, balcons, proves d’estanquitat, clavegueram, reparacions de cobertes, embussos,…

 

Reformes integrals per qualsevol tipus d'espai

Aplicant sempre els majors estàndards de qualitat en tot el procés constructiu podem dur a terme tot tipus de reformes: habitatges, locals, oficines, naus industrials, etc. Sempre amb atenció especial als detalls i acabats per garantir la satisfacció dels nostres clients.

 

Gestió i execució d'obra civil

En els nostres més de 40 anys, hem portat a terme tot tipus d’obra civil: asfaltats i pavimentacions, parcs i jardins, centres educatius, biblioteques, …