Assistim a la 9ª Conferència Passivhaus

Doc conferència

 

La setmana passada es va portar a terme a Sevilla la 9ª Conferència Passivhaus, que representa el principal esdeveniment estatal en el camp de l’alta eficiència energètica, els edificis de consum quasi nul i en especial els edificis sota estàndard “Passivhaus”.

L’agenda de la Conferència va ser molt intensa però li vam poder treure molt profit, vam veure des de teoria fins a casos pràctics, aprofitant les pauses per visitar els stands dels patrocinadors per veure les novetats i els materials en persona.

Fira

 

Cal destacar també els ponents escollits en cada cas, tots ells figures reconegudes en el sector. Vam comptar amb la presència del Dr. Jürgen Schnieders, del Passivhaus Institut, de l’Adelina Uriarte, Presidenta de PEP, i d’en Micheel Wassouf, d’Energiehaus, entre molts altres.

 

Styro Stone

 

Podem afirmar que la Conferència Española Passivhaus (9ª CEPH) va resultar tot un èxit, aconseguint reunit a prop de 500 assistents amb perfils de gran interès, com arquitectes, arquitectes tècnics, constructores, promotores, enginyeries, etc.

Conf. Micheel

Conferència

Sens dubte, vam estar presents en el que serà el futur proper d’aquest sector.

Write a Reply or Comment